keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Doupingia

Ketä jaksaa kiinnostaa enää nuo doupingjutut? Taas oli uutisissa, kuinka jostain apteekista oli jonain vuonna ostettu Eboa. Sen reseptin oli kirjoittanut Isometsän lääkäri. Mä en ymmärrä, että jaksetaan jauhaa samaa asiaa vuosi tolkulla. Mitä sitte, jos joku haluu leikkiä terveydellään. Antaa leikkiä.
Sehän on ihan päivänselvää, että nyky urheilu ei "puhdasta" ole. Jokainen kestävyysurheilija käyttää ihan varmasti jotain aineita.
Aletaan sitten vasta vouhottamaan doupingista, kun sitä urheilua harrastetaan vaan kaurapuuron ja läskisoosin voimalla, ilman mitään lisäaineita ja ravintolisä. Jos ei pärjää ilman jotain astmalääkettä, tai jotain muuta mömmöä, niin voi, voi. Mielestäni kaikki aineet vaan sallituksi, tai sitten vaan se kaurapuuro sallittai ja piste. Turhaa rahan haaskuuta noi oikeudenkäynnit. No joo onhan ne puhunnut oikeudessa palturia, mutta.....

Olen puhunut!

Aurinkoista Juhannusta!

4 kommenttia:

 1. Totta pakiset. Luomu-urheilua ei olla nähty enää vuosikymmeniin, muutama kiinni jäänyt ei sitä asiaa miksikään muuta. Aurinkoista juhannusta vaan sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, ja tosiaan luomu-urheilua ei ole enää ja se asia ei muuksi muutu!
  Lämmintä ja hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Minustakin asian jauhaminen on typerää. Taitaa siinä kuitekin olla enemmän kyse siitä, että nämä arvon urheilijat oikeudelle valehtelivat. Eivät näytä enää ulospäinkään rehdeiltä urheilijoilta vaan luihuilta.

  VastaaPoista
 4. ja mitä tuo jauhaminen tuleekaan maksamaan, veromarkat menee hukkaan.
  Mutta, ihanaa juhannusta kuitenkin!

  VastaaPoista