torstai 27. joulukuuta 2012

Elokuvissa

Tänään olin Henkan kanssa elokuvissa, kattomassa Hobbitia oikein 3D. nä. Sitte viime näkemän kuviin oli tullut värit ja orkesterikin oli viety pois :D
Kyllä on tosiaan tekniikka mennyt eteen päin tuon 3D, myötä. Kuva oli teitysti sinälläänkin hyvä. Minä kun olen fantasia friikki, mutta ne kaikki muut jutut.... Maisemat, kukat, linnut, perhoset ja muutkin efektit. Waaauu!! Linnut ois voinnu napata käteen, äänet kuulu ihan selän takaa, kukat oli ihan poimittavia. Nuolet lesivät meilkein silmään. Väkisin väistin :) Ainut mikä oli vähän kurja juttu, oli se kun keikuttivat sitä valkokangasta, niin että mun meinas tulla huono olo. Siinä vaiheessa kun kuvattiin ylhäältä liikkumista oli samanlainen tunne, kun ois ollut liian kauan keinussa ja on viittä vaille yrjöt. Jotenkin oli samanlainen olo, kun silloin kun ekat väritelkat tuli, enkä oikein pystynyt päättää katonko kuvaa, vai tekstiä. Täs oli ensin saman lainen vaikeus. Nopeesti mä kuitenkin pääsin juonesta kii.

Kyl on tää mummu ihan vieläkin haltioissaan, eikä varmasti ollut viimeinen 3D kuva minkä olin katsomassa.

4 kommenttia:

 1. 3D on aika jännä kokemus! Mulla on vielä Hobitti näkemättä, mutta toivottavasti ei ole kauaa... se on ihan pakko-nähdä-osastoa, itsekin tykkään fantasiasta ja varsinkin Tolkienin tarinoista.
  Vai orkesteri ja värit :-DDD

  VastaaPoista
 2. Täällä uusitaan juuri laitteita ja sitten tulee se 3D sitten käyn minäkin pitkästä aikaa elokuvissa ihan varmasti.
  Hyviä välipäiviä!

  VastaaPoista
 3. Kokeilen, josko nyt saisin läpi ajatukseni.

  niin...mulle kävisi varmaan samoin kuin sullekin. Onkohan kukaan koskaan oksentanut elokuvissa?

  VastaaPoista
 4. Katos kummaa, pääsenkö mie kommentoimaan? Oho! Meni niin pasmat sekaisin, etten enää muista mitä piti kommentoida :D No ainakin sitä, että tuo elämys on multa vielä kokematta. Täytyy kai siirtyä leffa-nykyaikaan jossain vaiheessa. Oksennuspussi mukaan?

  VastaaPoista