torstai 21. heinäkuuta 2011

Vain vana jäi....

Kun laivamme lähti Saariston rengastielle. Kyllä vaan on kauniit maisemat, vaikka ilmojen haltia ei meitä oikein suosinutkaan.merimetsojakin näkyi vaikka kuin paljon. Komeita lintuja, kun eivät oo paskomassa meidän nurkilla :)

Talaksetkin on jotenkin niin kauniita.


On minulla vaan sellaista lukkarin rakkautta tätä merta kohtaan, että tuntuu tosi hyvälle olla sen rannalla. Minusta meri tuoksuu ja entisen poikaystävän mielestä heisee. Se tutuuden tunne tulee varmaan lapsuudesta, kun olen meren rannalla kasvanut, vaikka eihän Haminan ja Vilnimen pielekset ole näin kauniita kun täällä

8 kommenttia:

 1. Kaunis se on vanakin, mikä jälkeen jää! Hienot kesämaisemat mereltä maalle katsellessa silmiin osuu.
  oikein hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Komeat maisemat, noissa maisemissa viihtyisin minäkin.

  Niin, ja minustakin meri tuoksuu

  VastaaPoista
 3. Saat olla onnellinen, kun asustelet meren lähellä! Siellä sielu ja silmä lepää ja hengitys ei salpaudu (muuten kuin kauneudesta ja joskus meren voimastakin). Kyllä merellä on oma tuoksunsa!

  VastaaPoista
 4. Komeita maisemia! Olen suurimman osan elämästäni asunut ihan meren lähellä,nyt on hieman pidempi matka,mutta sekään ei kestä puolta tuntia kauempaa.

  VastaaPoista
 5. Juhannuksen aikana kiersin saariston rengastien melkein kokonaan, sillä reissulla olisi voinut viipyä vaikka kuukauden jos toisenkin, niin kaunista.

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kommenteista.

  Vilukissi: Käymäseltään vain merenrannalla.

  Susupetal: Niin minäkin. Tuli meileen, että seil vois vaikka asua. Ehkä??

  VastaaPoista
 7. Olen minäkin kiertänyt sen saman reitin muutamaan kertaan ja kyllä niin todella kaunista seutua ja maisemaa siellä onkin, että siellä viihtyisi kyllä vaikka kuinka kauan!

  VastaaPoista