sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Uusi Vuosi

Niin se on reissu heitetty. Vuosi vaihdettu mitä parhaimmassa seurassa. Mitään Uuden Vuoden lupauksia en tehnyt, kun tiedän vanhastaan, että ne ei kuitenkaan pidä. Naisen oikeutta käyttäen muutan aina mieltäni kuitenkin, niin olkoot lupaukset tekemättä.

Me ei entisen poikaystävän kanssa lasketella laikaan. Siis ei ollut pelkoa jalkojen murtumisesta. Hiihtää en uskalla, kun pelkään kaatumista ja sitä, että jalkani murtuis taas. Muutenkin kun urheilee, niin ei tervettä päivää nää, siis antaa ollaa vaan senkin homman muiden tekemänä. Lapset kyllä nautti täysillä, etenkin Henkka lasketteli koko rahan edestä. Uuden Vuoden päivänä köytiin Kuusamon Tropiikissa likoomassa.
Käytiin ystävien luona Posiolla. Voi miten matkalla oli kaunista!!!!


Aurinkokin näyttäytyi. Pakkasta ei tässä vaiheessa ollut kuin -17

Sen verran oli vastoinkäymisiä, että auto tempuili. Onneksi saatiin se korjattu, vaikka se kallista leikkiä olikin. Olis se ollut ihan kauheeta, jos se olis tehnyt tenät takas tullessa, kun pakkasta oli -22 ja parhaimmillaa -30. Näissä lukemissa jos olis auto ryytynyt, niin olis vilu tullut. Siitä oli jotku suuttimet menneet rikki. No onnellisesti kotana ja lapset vanhempiensa luona. Tänään aamulla meilläkin oli -30. Ihan riittävästi meilestäni. Vaikka olenkin sitä mieltä, että talvella kuuluu ollakin pakkasta, niin vähempikin kyllä piisais.

14 kommenttia:

 1. Oi, tuo ylempi kuva on kuin maalaus suomalaisesta talvesta.

  VastaaPoista
 2. Se olikin oikea seikkailu. Jännitystä ja riamua :)

  VastaaPoista
 3. Hieno matka teillä lasten kanssa.

  VastaaPoista
 4. Ihana lumimaisemakuva!
  Ja hyvä, kun pääsitte takaisin terveinä ja että saitte autonne korjatuksi.
  Olikin aika pakkanen teillä ja on! Hrrr hrr..

  VastaaPoista
 5. Olipa teillä kylmä uusi vuosi seikkailuneen.
  Ranskalainen "laatu" autoni näytti tänä aamuna ettei tykkää -6 asteen pakkasesta ja laittoi tuulilasinpyyhkimet pyyhkimään taukoamtta, ei edes auton sammuttaminen auttanut, sulake poistettava!
  Hyvää uutta vuotta Sinulle ja mukavia hetkiä blogimaailmassa!

  VastaaPoista
 6. Tulin oikeen tänne toivottamahan sulle hyvää uutta vuotta! Hienoja kuvia. Me on monet vuodet käyty Rukalla laskettelemas, tuttu paikka. Oltiin yks joulun aikakin, mutta pakkasta oli koko ajan -30 tietämissä. Meinattiin tulla pitkähäntääsihin täihin, kun ei tarjennu pihalle.

  VastaaPoista
 7. Onnellisesti kotona ja hieno reissu teillä tehty. Lapset osaavat ottaa kaiken irti ja hyvähän se vaan on. Kauniita kuvia olet ottanut.

  VastaaPoista
 8. Kovissa pakkasissa on se hyvä puoli, että luonto kaunistuu niin kuin kuvistasikin näkyy. Autot ovat kyllä kovilla ja talojen lämmitykset. Hyvä, että lapset ovat päässeet mukaan. Tällaiset matkat jäävät ikuisesti lapsen mieleen.

  VastaaPoista
 9. Niin kauniita maisemia! Siellä mieli lepää,kun saa tuollaisia katsella ja kuvata! Mukavalta kuulosti teidän lomareissu, vähän seikkailuakin. Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Ei ole matka mikään jos ei jotain mieleenpainuvaa vastoinkäymistäkin osu kohdalle. Upeat maisematkin ja kuvt onnistuneita, mutta se pakkanen.. se on jo liikaa.

  VastaaPoista
 11. Komeat maisemat kuvissa!

  Minunkin puolesta saisi olla vähemmän pakkasta. Hyvä, että pääsitte onnellisesti takaisin.

  VastaaPoista
 12. Kauniita talvisia kuvia mutta lampotilasi saat kylla pitaa (jos lammosta voi puhua). Meillakin on ollut kylmaa ja tanaan aamulla joskus kuuden aikaan kun nousin lampomittari (sita pitaisi sanoa kylmyysmmittariksi) osoittikin -7°. Nyt aurinko paistaa joten tuntuu vahan mukavammalta.

  Oikein hyvaa alkanutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 13. Kaunista on ulkona! 30 asteen pakkanen on jo melkoisen kovaa, olisi ollut kurjaa, jos olisitte olleet tienposkessa auton vierellä. Itse en liioin enää laskettele tai hiihdakään, mulla on sama jalan katkeamisen pelko. Yksi kokemus sitä lajia riitti. Hyvä, kun uskallan kävellä talvella, heh. Mukavaa Loppiaista!

  VastaaPoista
 14. Komeassa talvisäässä ja komeissa maisemissa on ihan hyvä viettää vuoden vaihteen lomaa. Onneksi ei auto saattanut teitä pahempaan kiipeliin.

  VastaaPoista