torstai 29. lokakuuta 2009

Valokuvatorstai " Vuorenpeikon luolassa"

On taas se aika vuodesta, kun möröt ja hirviöt viettävät vapaapäivää. Täällä öllinkäiset eivät kuitenkaan ole kotoisin Yhdysvalloista vaan lähempää. Haasteemme on nimittäin Vuorenpeikkojen luolassa.


Kuva on jostain Slovakiasta tippukiviluolasta, ei kun siis vuorenpeikon luolasta :)

maanantai 26. lokakuuta 2009

Tumman ruskeaa

Sirpale ehdotti tummanruskeaa seuraavaksi haasteväriksi ja sehän sopii. Ruskea tehtiin joskus keväällä, mutta nyt siis tumma sellainen:)



Nyt taas ei onnistu napin kopioiminen millään, mutta lisää kollaaseja Inkiväärin sivuilta

lauantai 24. lokakuuta 2009

No niin

Lapset on kiillotettu ja luovutettu vanhemmileen. Kivaa oli varmasti molemmin puolin. Touhua riitti sopivasti. Käytiin uimassa, haravoitiin ja testattiin paikallinen Hoplop. Tietokonekin oli niin varattu, että ei mitään mahdollisuutta käydä edes kyläilemässä. On se vaan kummaa, kun lapset on täällä, niin mä en osaa nukkua, en sitten millään. Mä vaan kuuntelen joka kääntymistä. Henkka on niin kauheen kova juttelemaan unissaan,sitäkin pulinaa täytyy seurata. Sit on vielä pelkona, että hän saattaa lähteä kävelemään. Marika on rauhallinen ja nukkuu melkein samassa asennossa koko yön, mutta täytyyhän sitäkin tarkkailla. Marika herää öisin pissille ja meillä on jyrkät raput ja pimeetä, niin lupasin lähteä pissikummiks. Sitäkin reissua piti varttua koko yö.Miten sitä onkin näin torvi nyt, silloin kun oma lapsi oli pieni, niin itse nukkua tohotti ihan reippaasti. Nyt kun nukuin yöni yksin niin heräsin vasta puoli ysi. Se on tosi pitkään nukuttu, kun yleensä herään kuuden- seitsemän aikoihin.


Muuten asiat vaan mutkistuu. Entinen poikaystävä on taas sairaalassa, johan hää kerkes ollakin kotona ihan puolipäivää :( Nyt on viemäriputki toisella puolella. Kovasti on mies kipee. Paljon on joutunut kipupiikkeihin turvautumaan,ihan oksentamiseen asti. Saas nähdä mitä tästäkin seuraa? Toivottavati nyt saatais selville,mistä nämä kivet johtuu ja voisko niitä jotenkin ennelta ehkäistä.


keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Tunnusta ja muita kuulumisia.

Sain Annalta tällaisen tunnustuksen. Mitähän ihmettä itsetäni paljastaisin, kun tuntuu, että mitään ei enään ole kertomatta.

1. ja 2. Kopioi kuva ja liitä blogiisi.

3. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen.

4. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä.

5. Anna tunnustus seitsemälle.

6. Linkitä nämä blogissasi.

1. Olen aika positiinen, tai ainakin parhaani koitan. Joskus onnistun ja joskus en.
2. Olen huono ajamaan tai oikeestaan peruuttamaan autoa. Meiluummin kävelen, kun laitan auton taskuun parkkiin.
3. Olen kade niille ihmisille, jotka osaavat kuutta kieltä ja kiinaa.
4. En osaa laulaa, tai osaan mutta ääni pilaantuu jossain ulostulo vaiheesssa.
5. Pystyn olemaan tekemättä yhtään mitää.
6. olen ollut pois työelämästä 16 vuotta
7. Olen heikkona täytekakkuihin.

Olipa nyt rankkoja paljastuksia ;) En haasta ketään koska tämä on jo kiertänyt niin monella.

Lapset ovat olleet täällä minun seurana maantaista. Heillä on perunannostoloma. Ihan kiva, niin ei ole tarvinut olla yksin. Siksi en nyt ole ehtinyt ottamaan osaa värikollaasiinkaan. Tänään kuitenkin entinen poikaystävä pääsi pois sairaalasta. Tämä reissu olikin pidempi, kun luultiin. Taas oli kaikki mahdolliset vastoinkäymiset, mutta nythän kaikki on taas OK.




Tälläiset orkideaterveiset teille.

perjantai 16. lokakuuta 2009

Venuksen kenkä

No nyt se Venuksen kenkä (paphiopedilum), jonka toin Madeiralta on avannut kukkansa.

Otin oikein kaks kuvaa, eikä kumppikaan ole oikein hyvä. Jostain syystä ei vaan nyt onnistu. Näkeehän näistä nyt kuitenkin millainen se kukka on. Tämä olikin yllätys, kun en yhtään tienyt mitä tuleman pitää. En edes kysynyt siltä tädiltä väriä.

Entinen poikaystävä on leikattu eilen. Leikkaus meni hyvin ja potilaskin jäi henkiin. Toinen leikkaus odottaa, koska nyt ei päästy munuaisiin asti poistamaan siellä olevaa kiveä. Sitä viemäriputkeakin visiin joutuu pitämään kuukauden. Se on kurja juttu, koska hää on vähän allerginen sille liimalle mitä on näissä teipeissä. Enää ei löydy sellaista paikkaa, missä sitä teippiä ei olis ollut.

Aurinkoista viikonloppua.

torstai 15. lokakuuta 2009

Valokuvatorstai " Rakkaus"

Tämän viikon aiheena on Rakkaus.

Posted by Picasa


Rakkaudestahan meille on kaikki synnit anteeksi annettu. Kuva on Puolasta Mustan madonnan kirkon edustalta. Kaupunki on Czestochowa

tiistai 13. lokakuuta 2009

Sormikäsineet

Onnea Äidille, joka tänään täyttää 88v. Tien sormikäsineet lahjaksi, kun viimevuotiset ovat hukkuneet. No nyt ei äidin sormet palele. Luulen, että langan kuosi on mieleinen. Äiti kun ei ole mikään yks värinen ihminen :)
Tässä sivussa onnittelut myös Lissukka ystävälle. Hän täyttää vähän vähemmän tänään!


Meillä oli satanut yöllä vähän lunta. En oo kuitenkaan vielä ottanut suksia esille:D

maanantai 12. lokakuuta 2009

Värikollaasi

No niin, vihdoinkin jotain muuta kun punaista ;) Tämä on paaaaaljon parempi. Onko nämä sitruunan keltaista? Minusta on, ainakin aika lähelle. Keltaista ois löytynyt vaikka useampaankin kollaasiin, mutta antaa olla vain tämä yksi.




Lisää sitruunan keltaista löytyy täältä

torstai 8. lokakuuta 2009

Valokuvatorstai "Virta"

Tämän viikon haastesana on virta. Aihetta on ehdottanut Maaretta.



Pakko mainostaa Lahtea. Käy katsomassa panoraamakuvia Lahdesta

tiistai 6. lokakuuta 2009

Tuhkan harmaata.

Viikon värin pitisi olla tuhkan harmaata, mutta nyt jotenkin ei vaan iske. Sovitaan kuitenkin, että tämä on ainakin lähelle sitä.

Täältä napin takaa löytyy kauniita kollaaseja.


Edit. Tytyykin kertoa vähän mistä nämä kuvat ovat. Eli ylhäällä vasemmalla on osa kirkon ovea, joka on paksua rautaa, Keskellä on suolapatsas Krakovan suolakaivoksella ja samoin keskellä alhaalla. Risti on joku linna Puolassa Pienynin kansallispuistossa. Sitte onkin taas vaihteeksi joku ovi varmaan sekin Puolassa ja vähän ruskaa Saanalla.

sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Valinnan vaikeutta

Kauheen vaikee päättää mitä tekis? Ostaisko niitä pillereitä, mitä Pirkko Mannola mainostaa. Ne kun tekee niin hyvää nivellille ja vaikka minne. Pirkko onkin niin simsakan näköinen, että varmasti ne on hyviä. Sit siinä sais unelmamatkan mahdollisuuden. Mullehan se matka ilman muuta osuis. Mulla kun on niin hyvä toi arpaonni, nytkin sain lotosta 1€ :)

Sit olis kyllä tää toinen vaihtoehto, olikohan se Vitaebro tai jotain sinne päin. Se on kans kauheen hyvää. Sitähän mainostaa tää kaunis uimarityttö HannaMari Seppälä. Sen on kans pakko olla hyvää luustolle ja nivelille, koska se Seppälä on niin sutjakka ja hyvä uimaan. Hän siinä mainoksessa sanookin, kun se on tehnyt pelkkää hyvää hänelle. Elämän laatukin on parantunut. Kyl se vois mustkin tehdä hoikan ja kauniin. Siin on lisäksi mukan omega3 pilsuja. Nehän on hyväks kans joka asiaan. Niitä mä olen ottanutkin, mutta niissä on vaan sellai huono puoli, että ne röyhtii ja tulee sellai tunne, että sillin pyrstö on hamapitten välis. Saiskohan niiden tilallet jotain muuta?

Mahdollisuus olis tulla kauniiksi sisältä päin, jos söis Priorinpilsuja. Päältähän mä olenkin kaunis jo, mutta oishan se komeeta, kun kuolee niin on kaunis sisältäkin. Siinä ois ruumiinavaajallekin jotain silmän iloa. Tosin se on lyhytaikaista, kun mut täytyy poltaa. Mutta kauneus onkin katoavaista, läskit ovat ikuisia.

Viel ois yks vaihtoehto. Eucerinin joku Ace Hyadryin tai jotain sinne päin. Se on juuri mulle, kun se peittää ja poistaa kaikki rypyt ilman leikkausta. Tosta vaan simsalapim. Peilistä katsoen onkin niitä tullut tässä matkan varrella, vai onko noi nykyajan pelit jotenkin tehty huonosti? Ainakin silloin tyttönä ollessa niissä ei näkynyt yhtään ryppyä.

Tässähän nämä vaihtoehdot onkin näin äkkiä summattuna, mut kyl niit varmaan on muitakin. Vai varttuisko viel jos tosiaan tulee joku juttu , missä on yhdessä paketissa nää kaikki :)

lauantai 3. lokakuuta 2009

Amatsonin lilja

Harakka kyseli, millainen on Amatsonin lilja. No se on tässä. Vielä on tulematta monta kukkavanaa. Tämä on vanha kukka. Me saatiin se samana vuonna kun meidät vihittiin. Tuskin siinä on enää yhtään alkuperäistä mukulaa, mutta vanha kuitenkin. Nyt se on ollut samassa purkissa, jo monta vuotta. Olen sille sanonut, että isompaa se ei voi muuttaa, koska ei ole paikkaa mihin sen laittais. Nytkin tuntuu, että se täyttää puoli huonetta. Kesät se on ulkona. Joka vuosi se tykkää kyttyrää, kun sen sisälle tuon. Lehdet alkaa riippumaan ja niitä paljon lakastuu. Yleensä se kukkii kiitollisesti kaksi kertaa vuodessa.

Likikuva kukasta.


perjantai 2. lokakuuta 2009

Valikuvatorstai "Kosto"

Metsuri sai loparit Gran Canarialla ja ihan vaan "Kostoksi" tuikkas metsän tuleen. Metsää paloi monta tuhatta hehtaaria.